روغن هسته خرما
چنانچه در توليد انواع نان از افزودني هاي خوراكي مناسب استفاده شود، تاثير بسيار مثبتي در چرخه اقتصادي مصرف گندم داردپس از اين كه نقش هاي كاملامتفاوت امولسيفايرها شناخته شد، آنها را در صنايع غذايي ديگر نظير توليد مواد نشاسته اي (نان) و محصولات لبني (نظير بستني) به كار بردند. امروزه امولسيفايرها در انواع غذاهاي ژاپني نظير توفو و قيمه ماهي نيز به كار مي روند استابلایزر آبمیوه / استابلایزر خامه / استابلایزر سس / استابلایزر گوشتی/ استابلایزر مربا / خرید پلی فسفات خوراکی / مواد اولیه صنایع غذایی / استابلایزر مواد غذایی.
روغن هسته خرما رنگ روشنی دارد بین زرد روشن و سبز و علاوه براینکه مصرف درمانی دارد نوع تصفیه شده آن نیز مصرف خوراکی دارد و علاوه بر این در صنعت تولید مواد شوینده به وفور مورد استفاده قرار میگیرد .برای تولید روغن پالم یا هسته خرما ابتدا هسته ها شسته و خشک میکنند سپس آنها را برش داده و پس از خرد کردن طی فرآیندهای حرارت دهی و بخار دهی روغن آن را میگیرند و روغن بدست آمده را چندین مرتبه تصفیه میکنند تا قابلیت مصرف خوراکی پیدا کند البته طی چندین بار تصفیه مقداری از انزیم های مفید آن از بین میرود. امروزه بسیاری از کارخانجات به فکر راه اندازی خط تولید روغن هسته خرما افتاده اند و با تولید این محصول در کشور علاوه بر تامین مصرف مردم میتوان از آن در صادرات نیز بهره جست.