خرما شکلاتی
چنانچه در توليد انواع نان از افزودني هاي خوراكي مناسب استفاده شود، تاثير بسيار مثبتي در چرخه اقتصادي مصرف گندم داردپس از اين كه نقش هاي كاملامتفاوت امولسيفايرها شناخته شد، آنها را در صنايع غذايي ديگر نظير توليد مواد نشاسته اي (نان) و محصولات لبني (نظير بستني) به كار بردند. امروزه امولسيفايرها در انواع غذاهاي ژاپني نظير توفو و قيمه ماهي نيز به كار مي روند استابلایزر آبمیوه / استابلایزر خامه / استابلایزر سس / استابلایزر گوشتی/ استابلایزر مربا / خرید پلی فسفات خوراکی / مواد اولیه صنایع غذایی / استابلایزر مواد غذایی.
خرما شکلاتی را میتوان در منزل به شیوه های مختلف تهیه کرد و برای عصرانه یا سفره افطار یک سورپرایزمقوی داشته باشید و هم انواع آماده آن در فروشگاهها موجود می باشد .در تولید خرمای شکلاتی در کارخانه ها ابتدا خرما را شسته و پس از جداسازی هسته و کلاهک و پوست آن مغز پسته یا بادام وگردو را به همراه شیره خرما به آن می افزایند وپس از مخلوط کردن به اشکال مختلف شکل می دهند و سپس از با روکشی از شکلات آن را پوشانده و بسته بندی می کنند. امروزه خرما شکلاتی به عنوان یک محصول جهانی شناخته می شود و جنبه صادراتی نیز دارد و به دلیل مرغوبیت خرمای ایران خرما شکلاتی های ایرانی طرفداران زیادی دارد.
لازم به ذکر است به دلیل کالری و قند بالایی که دارد برای افراد مبتلا به دیابت و یااضافه وزن زیاد مناسب نبوده و باید در خوردن آن احتیاط کنند