معرفی تولیدکنندگان برتر خرما و رطب مضافتی بم در ایران

 

خرما شکلاتیخرما شکلاتی:یکی دیگر ازفرآورده های پر طرفدارو بسیار لذیذ از خرما خرما شکلاتی می باشد .خرما شکلاتی یکی از مقوی ترین وخوشمزه ترین خورا کی ها است که از ترکیب مغزیجات و خرما تشکیل می شود وعلاوه بر مزه فوق العاده دارای انواع ویتامین ها و مواد مورد نیازبدن می باشد و برای سلامتی همه افراد به خصوص کودکان بسیار سودمند است .همان طور که میدانید خرما دارای انواع ویتامین ب و ویتامین سی و کلسیم و فسفات است و ترکیب آن با مغزیجات معجون فوق العاده ای را تشکیل می دهد که علاوه بر تامین انرژی و کالری مورد نیازبدن مواد معدنی و مورد نیاز کودکان و افراد بالغ را تامین می کند .

    چنانچه در توليد انواع نان از افزودني هاي خوراكي مناسب استفاده شود، تاثير بسيار مثبتي در چرخه اقتصادي مصرف گندم داردپس از اين كه نقش هاي كاملامتفاوت امولسيفايرها شناخته شد، آنها را در صنايع غذايي ديگر نظير توليد مواد نشاسته اي (نان) و محصولات لبني (نظير بستني) به كار بردند. امروزه امولسيفايرها در انواع غذاهاي ژاپني نظير توفو و قيمه ماهي نيز به كار مي روند استابلایزر آبمیوه / استابلایزر خامهاستابلایزر سس / استابلایزر گوشتیاستابلایزر مرباخرید پلی فسفات خوراکیمواد اولیه صنایع غذایی / استابلایزر مواد غذایی.


خرما شکلاتی را میتوان در منزل به شیوه های مختلف تهیه کرد و برای عصرانه یا سفره افطار یک سورپرایزمقوی داشته باشید و هم انواع آماده آن در فروشگاهها موجود می باشد .در تولید خرمای شکلاتی در کارخانه ها ابتدا خرما را شسته و پس از جداسازی هسته و کلاهک و پوست آن مغز پسته یا بادام وگردو را به همراه شیره خرما به آن می افزایند وپس از مخلوط کردن به اشکال مختلف شکل می دهند و سپس از با روکشی از شکلات آن را پوشانده و بسته بندی می کنند. امروزه خرما شکلاتی به عنوان یک محصول جهانی شناخته می شود و جنبه صادراتی نیز دارد و به دلیل مرغوبیت خرمای ایران خرما شکلاتی های ایرانی طرفداران زیادی دارد.
لازم به ذکر است به دلیل کالری و قند بالایی که دارد برای افراد مبتلا به دیابت و یااضافه وزن زیاد مناسب نبوده و باید در خوردن آن احتیاط کنند