قهوه هسته خرما
چنانچه در توليد انواع نان از افزودني هاي خوراكي مناسب استفاده شود، تاثير بسيار مثبتي در چرخه اقتصادي مصرف گندم داردپس از اين كه نقش هاي كاملامتفاوت امولسيفايرها شناخته شد، آنها را در صنايع غذايي ديگر نظير توليد مواد نشاسته اي (نان) و محصولات لبني (نظير بستني) به كار بردند. امروزه امولسيفايرها در انواع غذاهاي ژاپني نظير توفو و قيمه ماهي نيز به كار مي روند استابلایزر آبمیوه / استابلایزر خامه / استابلایزر سس / استابلایزر گوشتی/ استابلایزر مربا / خرید پلی فسفات خوراکی / مواد اولیه صنایع غذایی / استابلایزر مواد غذایی.
براساس تحقیقات انجام شده روی ترکیبات تشکیل دهنده آن محققان به این نتیجه رسیده اند که هسته خرما دارای مقدار زیادی پتاسیم و کلسیم و قهوه هسته خرما در درمان بسیاری از بیماری ها مانند دیابت و عفونت های کلیه و مثانه مفید است و قند خون را به مقدار زیادی کاهش می دهد همچنین با توجه به افزایش میزان تستسترون در درمان پروستات و بی میلی جنسی نیز اثر گذار است .البته هسته خرما فواید دیگری هم دارد مثلا در طب سنتی بسیار مورد توجه است واز آن پماد یا دمنوش تهیه می کنند که برای درمان قسمت های مختلف بدن مورد استفاده قرار میگیرد