معرفی تولیدکنندگان برتر خرما و رطب مضافتی بم در ایران

 

قندخرما چیست؟قند خرما چیست ؟مصرف سرانه قند و شکر در ایران سالانه برای هر نفر 30کیلوگرم است این یعنی شش برابر مصرف سرانه سایر کشورها و با توجه به اینکه قند و شکر جز قندهای ساده هستند و قند خون را به سرعت افزایش می دهند دانشمندان به فکر افتاده اند که از قندهای طبیعی مثل قند خرما و عسل در فراورده های صنعتی ومصرف خوراکی استفاده کنند.  قند خرما یا عسل خرما شهد استخراج شده از خرمای رطب است که پس ازتصفیه به صورت شفاف ورقیق در آمده و به جای قند قابل استفاده است.قند خرما با شیره خرما تفاوت دارد.در تولید شیره خرما پس از اینکه شیره خرما در اثر حرارت یا فشار استخراج میشود آن را به همان صورت بسته بندی میکنند بنابراین رنگ تیره تر و غلظت بیشتری دارد ولی در تولید  قند خرما شهد استخراج شده را چندین مرتبه تصیف می کنند و مواد رنگی و مواد غیر محلول آن را جدا کرده بنابراین رنگ آن روشن ترو رقیق ترمیشود عسل خرما رنگی مانند عسل دارد و ترکیبات آن نیزمانند ترکیبات عسل است.

    چنانچه در توليد انواع نان از افزودني هاي خوراكي مناسب استفاده شود، تاثير بسيار مثبتي در چرخه اقتصادي مصرف گندم داردپس از اين كه نقش هاي كاملامتفاوت امولسيفايرها شناخته شد، آنها را در صنايع غذايي ديگر نظير توليد مواد نشاسته اي (نان) و محصولات لبني (نظير بستني) به كار بردند. امروزه امولسيفايرها در انواع غذاهاي ژاپني نظير توفو و قيمه ماهي نيز به كار مي روند استابلایزر آبمیوه / استابلایزر خامهاستابلایزر سس / استابلایزر گوشتیاستابلایزر مرباخرید پلی فسفات خوراکیمواد اولیه صنایع غذایی / استابلایزر مواد غذایی.

                                                                                                                                 موارد مصرف قندخرما:از قند خرما هم در خانه به جای تمام شیرین کننده ها مانند قندوشکر میتوان در شیرین کردن چای و قهوه و یا تهیه مربا ومارمالاد استفاده کرد وهم در صنعت برای تهیه انواع بستنی و شیرینی وانواع نوشیدنی و نوشابه و… قلبل استفاده است. امروزه در بیشتر کشورهای پیشرفته از قند خرما به جای نیشکر درتهییه محصولات خود بهره می گیرند.

خواص قند خرما

honey3مزیت استفاده از قند خرما:خرما یکی از میوه های مغذی است که انرژی و ویتامین های مختلفی را به بدن وارد میکند و استفاده از قند خرما در رژیم غذایی به جای قند و شکر علاوه بر اینکه ویتامین های مختلف زیادی را به بدن میدهد سبب اجتناب از خوردن قند و شکر شده که غیر از کالری خاصیتی برای بدن ندارند و استفاده از قند خرما نه تنها برای بدن مضر نیست بلکه در درمان بسیاری از بیماری ها بسیار مفید نیزهست مثلا مخلوط کردن یک قاشق عسل خرما با یک لیوان آب جوش در درمان گلودرد ناشی از سرما خوردگی موثر می باشد .ترکیبات تشکیل دهنده قند خرما همان ترکیبات عسل است بنابراین خواص بسیار با ارزشی دارد و به عنوان یه ماده ی دارویی نیزمیتوان آز آن استفاده کرد عسل خرما دارای مقدار زیادی آهن است و برای افراد مبتلا به کم خونی یا مادران باردار بهترین ماده برای رژیم غذایی آنها میباشد بعلاوه دارای مقدار زیادی پتاسیم و فیبرو ویتامین ب است که به متابولیسم و سیستم عصبی بدن کمک میکند همچنین به دلیل قیمت مناسب تر و شیرینی بهتر آن میتوان در تولید شیرینی مربا و نوشابه و سایر نوشیدنی از آن بهره جست.قند موجود در قند خرما گلوکز و فروکتوز است و مصرف مقدار کمی از آن برای افراد مبتلا به دیابت ودارای اضافه وزن مشکلی ایجاد نمی کند. قند خرما برای ورزشکاران هم مناسب میباشد زیرا سریع الجذب بوده و انرژی از دست رفته بدنشان را به سرعت به بدنشان باز می گراند از لحاظ صادرات نیز قند خرما به عنوان یک فرآورده با ارزش صادراتی در تمام جهان شناخته می شود و تولید آن برای کشور ازلحاظ اقتصادی نیز اهمیت دارد ,