
خرما از لحاظ داشت،تقریبا در کلیه باغات به صورت سنتی به عمل میاید و در زمانی کـه خـرما در روی درخت میباشد،برای افزایش کیفیت و جلوگیری از صدمات از ناحیه حشرات و پرندگان هیچگونه مراقبتی بعمل نمیآید،در صورتی که امروزه در شیوه مکانیزه برای حفظ خوشههای میوه از وسایل پوششی متنوع استفاده میشود.
چنانچه در توليد انواع نان از افزودني هاي خوراكي مناسب استفاده شود، تاثير بسيار مثبتي در چرخه اقتصادي مصرف گندم داردپس از اين كه نقش هاي كاملامتفاوت امولسيفايرها شناخته شد، آنها را در صنايع غذايي ديگر نظير توليد مواد نشاسته اي (نان) و محصولات لبني (نظير بستني) به كار بردند. امروزه امولسيفايرها در انواع غذاهاي ژاپني نظير توفو و قيمه ماهي نيز به كار مي روند استابلایزر آبمیوه / استابلایزر خامه / استابلایزر سس / استابلایزر گوشتی/ استابلایزر مربا / خرید پلی فسفات خوراکی / مواد اولیه صنایع غذایی / استابلایزر مواد غذایی.
برداشت خـرما در ایـران،جز در مورد خرمای سایر خوزستان که تقریبا بهطور کامل براساس اصول صنعتی به عمل می آید و همچنین قسمتی از خرمای مضافتی کرمان که اصول برداشت صنعتی در آن رعایت میشود،در سایر موارد برداشتها یـه صـورت سنتی است و عملا فاقد ارزش صنعتی شدن است،یعنی از خرماهای مذکور عملا نمیتوان در کارگاههای صنعتی