معرفی تولیدکنندگان برتر خرما و رطب مضافتی بم در ایران

خواص سرکه خرماخواص سرکه خرما:سرکه یکی از چاشنی های پر مصرف و پرخاصیت در غذاهای ایرانی می باشد و سرکه خرما به دلیل اینکه برخی از خواص خرما را نیز دارا است بهترین ماده برای طعم دهندگی به غذا شناخته میشود . سرکه خرما  خواص بیشماری دارد از جمله خواص آن از بین بردن باکتری های دهان و ترمیم پوسیدگی لثه و کاهش دندان درد می باشد. همچنین باکتری های معده را ازبین می برد و به هضم بهتر غذا کمک میکند و از برگشتن اسید به مری یا به اصطلاح ترش کردن جلو گیری می نماید وعوره اضافی بدن را نیز کاهش می دهد.

علاوه بر این سرکه خرما تاثیر بسزایی در درمان کبد چرب و چربی خون دارد و مصرف مداوم از غلظت خون تا حد زیادی میکاهد و لازم به ذکر است چون طعم ترشی سرکه خرما نسبت به سرکه سیب و انگور ملس تر و بهتر است برای افرادی که زخم معده دارند نیز مشکلی ایجاد نمی کند.

    چنانچه در توليد انواع نان از افزودني هاي خوراكي مناسب استفاده شود، تاثير بسيار مثبتي در چرخه اقتصادي مصرف گندم داردپس از اين كه نقش هاي كاملامتفاوت امولسيفايرها شناخته شد، آنها را در صنايع غذايي ديگر نظير توليد مواد نشاسته اي (نان) و محصولات لبني (نظير بستني) به كار بردند. امروزه امولسيفايرها در انواع غذاهاي ژاپني نظير توفو و قيمه ماهي نيز به كار مي روند استابلایزر آبمیوه / استابلایزر خامهاستابلایزر سس / استابلایزر گوشتیاستابلایزر مرباخرید پلی فسفات خوراکیمواد اولیه صنایع غذایی / استابلایزر مواد غذایی.

ویژگی موثر دیگر سرکه خرما در درمان اضافه وزن و کمک به کاهش وزن می باشد .سرکه خرما سرشار از کلسیم واملاح معدنی بوده و به افزایش قدرت بینایی نیزکمک می کند و در درمان جوش و لک پوست نیز بسیار موثر عمل میکند.صد البته که موارد گفته شده فقط گوشه ای از خواص این ماده معجزه اسا است که به اختصار بیان شد ومطمئنآ مزایای بیشمار دیگری نیز دارد.

سرکه خرما

سرکه خرماسرکه خرما :یکی دیگر از فرآورده های مفید و کارآمد خرما سرکه خرما می باشد .سرکه خرما یکی از فرآورده های طبیعی است که علاوه بر مصارف غذایی مصرف دارویی نیز دارد وبا توجه به مرغوبیت خرماهای ایران سرکه خرمای ایرانی یکی از بهترین نوع سرکه جهانی است .در دین اسلام به مصرف سرکه تاکید فراوان شده و پیامبر (ص) می فرماید درود بر سفره ای که درآن نمک و سرکه باشد و در خانواده های ایرانی نیزسرکه جزء چاشنی های پر مصرف است و سرکه خرما به خاطر طعم بهتر آن نسبت به سایر سرکه ها علاقه مندان زیادی دارد.

نحوه تهیه سرکه خرما: برای تهیه سرکه خرما بهتر است از خرماهای خشک نظیر پیارم و ربی استفاده کنید زیرا به دلیل اینکه شیره کمتری دارد امکان کپک زدن آن کمتر است .سپس خرماها را درون یک دبه پلاستیکی ریخته و دبه را نصفه آب می کنیم و مقداری سرکه و نمک روی آن میریزیم ولی باید ده سانت تا در دبه خالی باشد و در آن را نیمه باز می گذاریم و هر چند روز یکبار هم میزنیم تا مگس هایی که به آن مگس سرکه دور دبه جمع شود بعد از یکماه که خرماهای روی دبه ته نشین شدند آن را در صافی ریخته و سرکه آن را درون یک دبه تمیز میریزیم تا پس از چند ماه سرکه آماده شود.

Date vinegar