معرفی تولیدکنندگان برتر خرما و رطب مضافتی بم در ایران

 

خرمای ایران
خرمای ایران

میزان تولید خرما در ایران برای انواع خرما (خشک،نیمه خشک‌ و رطـب‌)در‌ سـال زراعـی‌ 79-1378 بالغ بر یک میلیون تن برآورد شده است.سهم ایران از‌ کل تولید خرمای جهان‌ قـریب 20 درصد یا کمی بیشتر است که از‌ این‌ حیث میتوان گفت‌ ایران‌ بزرگترین تـولیدکننده‌ خرما در جهان میباشد.

    چنانچه در توليد انواع نان از افزودني هاي خوراكي مناسب استفاده شود، تاثير بسيار مثبتي در چرخه اقتصادي مصرف گندم داردپس از اين كه نقش هاي كاملامتفاوت امولسيفايرها شناخته شد، آنها را در صنايع غذايي ديگر نظير توليد مواد نشاسته اي (نان) و محصولات لبني (نظير بستني) به كار بردند. امروزه امولسيفايرها در انواع غذاهاي ژاپني نظير توفو و قيمه ماهي نيز به كار مي روند استابلایزر آبمیوه / استابلایزر خامهاستابلایزر سس / استابلایزر گوشتیاستابلایزر مرباخرید پلی فسفات خوراکیمواد اولیه صنایع غذایی / استابلایزر مواد غذایی.

سـهم تـولید هریک از انواع خرما تقریبا به شرح زیر قابل تقسیم است: خرمای خشک 200000 تن

خرمای نیمه خشک 600000 تن

خرمای رطب 200000‌ تن

کشت خرما در ایران در سطح حدود 180 هزار هکتار صورت میگیرد که عـمده مناطق تولیدکننده‌ استان‌های کرمان،بوشهر خوزستان فارس، سیستان و بلوچستان،یزد،کرمانشاه،هرمزگان و سمنان میباشند

Iranian dates and its production